Zene.sk

Switch to desktop Register Login

Címlap

SZMAZE Nádfeszt 2006 (első nap)

Az első két nap rövid összefoglalója
Az első, ingyenes napon először a dunaszerdahelyi JØNVUKK lépett a deszkákra. Róluk annyit érdemes tudni, hogy élő hip-hoppot játszanak és ezúttal sem okoztak csalódást a közönségnek. Utánuk az est fénypontja, Erik Boboš Procházka és Lengyel Pista akusztikus blues koncertje következett. Boboš szuggesztív játéka, bár rétegzenéről van szó, nagy sikert aratott. Zárásként az alternatív stilusban utazó Royko Passage játszott.
Péntek délután a SKAfander indított, majd az új felállású Expired Passport mutatkozott be. Őket a peredi Mortifer követte, majd pedig a nap egyik húzóneve, a magyarországi Cry Free zenekar erőtől duzzadó előadását láthatta a nagyérdemű. Atkáék a Deep Purple magas színvonalú tolmácsolásával örvendeztették meg a közönséget (főleg ANTIPOPot). A sajátos felfogású, ám igen igényes zenét produkáló European Mantra formáció követte őket, akik sokak számára felejthetetlen műsort produkáltak. A trash metalban utazó Remorse is derekasan kitett magáért, az ő koncertjük nem rég ért véget.
Jelen pillanatban az est utolsó zenekara a Csak Van lövi be a cuccot, az ANTIpeti + Why Not? formáció műsora holnap délután lesz látható/hallható, szóval aki az ő koncertjükre kiváncsi, annak ajánlom, hogy nézzen ki ide a szőlősbe a szombati nap folyamán.

\"SZMAZE

\"SZMAZE

\"SZMAZE

\"SZMAZE