Zene.sk

Switch to desktop Register Login

Beindult a SZMAZE honlap!

Nem csalás, nem ámítás...

Amint többen észrevehettétek, megindult a SZMAZE honlap, és jelen pillanatban már az első hivatalos hírt olvassátok. Sajnos kicsit csúsztunk, de volt néhány technikai nehézség, amit csak most sikerült megoldani. Szerencsére a nehezén már túl vagyunk (értem ez alatt az oldal beindítását). Jelen pillantban a funkciók 95%-a elérhető, már csak néhány apróságon kell csiszolni. Ezt természetesen minél hamarabb meg is tesszük. Jelen pillanatban még készülőben van egy kis optikai változás is, szóval ne igen szokjátok a cuccot. Remélem, idővel minden a helyére kerül.
Itt szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, aki kitartottak mellettünk és támogattak bennüneket maga a SZMAZE, illetve e honlap létrehozásában és biztosítottak bennünket arról, hogy van értelme. Remélem nem tévedtek, és tényleg így lesz! :)
Szintén szeretnélek benneteket, zenészeket és zenekarokat arra buzdítani, hogy mihamarabb legyetek tagjai a Szlovákiai Magyar Zenészek Egyesületének. Lehetőséget kaptok saját magatok bemutatására egy közös gyűjtőoldalon, könnyedén tájékoztathatjátok a nagyérdemű zenekedvelő közönséget zenei tevékenységetekről, fellépéseitekről, sikereitekről stb. Szeretnénk elérni, hogy minél hamarább minél több zenész és zenekar legyen elérhető oldalunkon keresztül a zenekedvelő netezők számára. Egyszerűen és könnyedén. Egy zeneportál kívánunk lenni. Egy szlovákiai magyar zeneportál (részletes információ végett olvassátok el a Gy.I.K.-et). Remélem segítségünkre lesztek, hogy azután mi is segíthessünk nektek! És ezennel nyitom oldalunk kapuit, jó böngészést, olvasást, fórumozást vagy csak sima bekiabálást. Legyetek üdvözölve :)